Mūsų kontaktai:

Telefonas: +37061439352

Elektroninis paštas : info@tiandevisiems.lt

Adresas: Šeškinės g. 22, Vilnius

Serumai, esencijos

Serumai, esencijos
Rodymas: Sąrašas Tinklelis
Rodyti:
Rūšiuoti pagal:
Gamintojas: TianDe
Pirk priemonių iš Tibetan herbs serijos: intensyvų kompleksą paakių odai (kaukė ir fitoesencija) - padovanosime serumą veidui su kordicepsu! ..
24.00€ 39.40€
Gamintojas: TianDe
Serumas efektyviai drėkina ir regeneruoja švelnią paakių odą, naikina nuovargio ir streso pėdsakus. Akimirksniu numalšina odos „troškulį“, lygina bei stangrina. Serumo sudėtis: eterinis nakvišų aliejus, jojobos aliejus, vitaminas E, keramidai. Visa t..
25.53€
Gamintojas: TianDe
Ypatingai aktyvus kompleksas, kurio pagrindą sudaro prabangūs natūralūs komponentai, prasiskverbia giliai į odą, skatina odos atsinaujinimo procesus, greitina kolageno gamybą, garantuoja pilnavertę priežiūrą. Intensyviai jaunina odą, lygina raukšles,..
22.44€
Gamintojas: TianDe
Galingas drėkinimas ir smūgis raukšlėms! Graži oda atspindi jos drėgmės balansą. Kai mes jaučiame nemalonų tempimo jausmą, odos dehidrataciją, tai rodo, kad būtina kuo greičiau priimti sprendimą ir pasirinkti tinkamas priemones, nes kuo daugiau saus..
20.50€
Gamintojas: TianDe
Aukštos kokybės drėkinimas ir švytėjimas! Suteikite odai gaivumo ir spindesio, užpildykite ją gyvybine drėgme, naudodami veido esenciją kolagenu ir jūros dumbliais! Tai produktas „du viename“: ją galima naudoti kaip lengvą kremo pagrindą arba kaip ..
15.50€
Gamintojas: TianDe
Veido oda prarado buvusį tonusą, elastingumą ir primygtinai reikalauja daugiau drėgmės? Tapo pastebimas raukšlių tinklas, o Jūs pradėjote galvoti apie su amžiumi susijusių požymių koregavimą? Išbandykite peptidų veido serumą. Šioje aukščiausios koky..
21.60€
Gamintojas: TianDe
Šviežias žvilgsnis! Oda aplink akis pirmoji parodo moters amžių. Kodėl? Ji yra maždaug 6 kartus plonesnė už odą kitose veido dalyse, todėl ji yra jautresnė dirginimui ir dehidratacijai. Veido raumenų gausa veda prie greito raukšlių atsiradimo. Akių..
22.20€
Gamintojas: TianDe
Šviežiai ir jaunatviškai odai! Ar norite suteikti odai elastingumo ir atnaujinti veido spalvą? Naudokite specialias priežiūros priemones su moderniais ingredientais ir veiksmingais ekstraktais. Serumas veidui su kordicepsu iš Tibetan Herbs serijos ..
15.40€
Gamintojas: TianDe
Mėgstate eksperimentus ir ryškų makiažą, o gal esate natūralaus grožio gerbėja? Bet kokiu atveju Jūsų odai reikia priežiūros! Kad Jūsų užduotis būtų lengvesnė, korporacijos specialistai sujungė du būtiniausius jaunos odos priežiūros etapus ir sukūrė ..
18.90€
×
×
×
×
×
×
×